Alpha Tower

Brussels
Fotografia © Stijn Bollaert
Fotografia © Stijn Bollaert
Fotografia © Stijn Bollaert
Visualització © LOW architecten
Fotografia © Stijn Bollaert
Fotografia © Stijn Bollaert
Fotografia © Stijn Bollaert
Fotografia © Stijn Bollaert
Fotografia © Stijn Bollaert
Architects
LOW architecten
Any
2012
Preu
Ocult
Pisos
5-20 pisos

LOW architecten refurbished the ‘Alpha Tower’, an office building located near the Brussels-North railway station. The headquarters of the Auxiliary Fund for Payment of Unemployment Benefits received a facelift, taking the original 1960s structure with an aluminum facade and stripping it down to the skeletal fabric. The edifice houses a ticket hall, offices and a restaurant with terrace (including a splendid city view) and green roof.

Projectes relacionats

  • Eissporthalle Davos
    Walter Bieler AG
  • inklusives Wohnquartier
    czerner göttsch architekten
  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • Turning Gray into Green : Meishe River Greenway and Fengxiang Park, Haikou,China
    Turenscape

Revista

Altres projectes per LOW architecten

House in the Woods - Private residence
Oud-Turnhout
Office Building T for G
Antwerp
Elementary School Eikenlaar
Rumst
Trois Couleurs - Private residence
Buggenhout
House for P - Private residence
Keerbergen
Guesthouse Little Willy
Brussels