Kantoorgebouw

Kruishoutem
Architects
Wielfaert Architecten
Localització
Kruishoutem
Any
2012
Preu
Ocult
Pisos
Ocult

Dit kantoorgebouw toont aan dat houtbouw en duurzaamheid hand in hand gaan. Het ontwerp houdt rekening met de oriëntatie, het mogelijke gebruik van zonnepanelen en architecturale zonnewering.

Projectes relacionats

  • inklusives Wohnquartier
    czerner göttsch architekten
  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • Turning Gray into Green : Meishe River Greenway and Fengxiang Park, Haikou,China
    Turenscape
  • Tongnan Dafosi Wetland Park
    Turenscape

Revista

Altres projectes per Wielfaert Architecten

Urbandevelopment
Tielt
Showroom & kantoorgebouw
Waregem
Medische praktijk
Anzegem
Appartementen
Sint-Idesbald
Urbandevelopment
Izegem
Kantoorgebouw
Kruibeke