WGL19, Lacquered Aluminium Library

Gent
Fotografia © Filip Dujardin
Fotografia © Filip Dujardin
Fotografia © Filip Dujardin
Fotografia © Filip Dujardin
Architects
Wim Goes Architectuur
Localització
Gent
Any
2019

Library WGL19 reinterprets a wooden design from 2007 as an aluminium version lacquered in a palette of four different colours.

The search for tension within the colours is close to the attitude of Mark Rothko. Trough reflection one colour merges towards another; the blending colours create openness. The library is developed as a flat pack piece easy to assemble and might be placed horizontally as well as vertically. The piece is available in 10 different colour combinations.

Projectes relacionats

  • Projektwettbewerb Campus Motel NTB
    FELIX PARTNER Architektur und Design
  • Volksschule Maria Grün
    BERKTOLD WEBER Architekten
  • Stereokitchen
    Paul Kaloustian Architect
  • Cyprus New Museum
    Paul Kaloustian Architect
  • Bürobegrünung ERZ Entsorgung + Recycling, Zürich
    Hydroplant

Revista

Altres projectes per Wim Goes Architectuur

Project L
Flanders
Jan Hoet Square
Gent
Barn D-M
Wortegem-Petegem
Yohji Yamamoto flagship store
Antwerpen
Refuge
Flanders
Galerie Johann König
Berlin, Germany