Poissonniers

Brussel
Picture © Nathalie Van Eygen
Picture © Nathalie Van Eygen
Picture © Nathalie Van Eygen
Picture © Nathalie Van Eygen
Picture © Nathalie Van Eygen
Picture © Nathalie Van Eygen
Visualization © DDS+
Visualization © DDS+
Architects
DDS+
Location
1000 Brussel
Year
2019

Located in the rue des Poissonniers, in the center of Brussels, an office building from the 1930's, which has kept most of its original characteristics and materials (parquet floors and marquetry, walls, ceilings, light fixtures, doors and locks...), has been renovated. The heritage interest of the building required both a light renovation, and restoration work, outside the usual standards. The project respects current compliance standards while preserving the comfort and quality of the spaces, which are transformed into extremely flexible, high-standard office and coworking spaces.

Related Projects

  • Casa Malussi
    Iseppi AG
  • Office Building Theurl
    ATP architects engineers
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG

Magazine

Other Projects by DDS+

P+R Ceria - Coovi
Anderlecht
The Mint
Brussels
Youth Village Farm Lab
Milan, Italy
Îlot Sacré
Brussels
Leuze Prison
Leuze-en-Hainaut