WGL19, Lacquered Aluminium Library

Gent
Photo © Filip Dujardin
Photo © Filip Dujardin
Photo © Filip Dujardin
Photo © Filip Dujardin
Architects
Wim Goes Architectuur
Location
Gent
Year
2019

Library WGL19 reinterprets a wooden design from 2007 as an aluminium version lacquered in a palette of four different colours.

The search for tension within the colours is close to the attitude of Mark Rothko. Trough reflection one colour merges towards another; the blending colours create openness. The library is developed as a flat pack piece easy to assemble and might be placed horizontally as well as vertically. The piece is available in 10 different colour combinations.

Related Projects

  • Casa Malussi
    Iseppi AG
  • Office Building Theurl
    ATP architects engineers
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG

Magazine

Other Projects by Wim Goes Architectuur

House T
Flanders
Blue Residence
Flanders
Refuge
Flanders
Project L
Flanders
WGT99, High Table