Urbandevelopment

Wielfaert Architecten is reeds aangewezen om tal van vooraanstaande publieke en private gebouwen te ontwerpen in België, alsook in Nederland en Frankrijk. Doorheen de jaren heen zijn we er als bureau in geslaagd om een sterke architectuurpraktijk op de bouwen die nauw aansluit bij de maatschappelijke context van haar projecten.

Onze opdrachtenportefeuille omvat uiteenlopende architectuurprojecten en steden- bouwkundige ontwerpen met een brede waaier aan programma’s zoals daar zijn huisvesting, scholen, kantoren, residentiële, publieke en culturele gebouwen.

Met ons multidisciplinair team streven we naar een architectuur die een betekenisvolle meerwaarde biedt aan de eigentijdse samenleving. Onze maatschappij en haar noden evolueert constant waardoor wij als architectenbureau steeds de symbiose opzoeken tussen deze nieuwe technologieën, materialen, systemen en een doordachte, elegante en hedendaagse architectuur. Dit realiseren we door een accurate aanpak met de grootste zorg en aandacht voor detail.

Contact this office

Category
  • Architects
Location
Waregem
Employees
15
Website
www.wielfaertarchitecten.be
Founded
1968