WGL19, Lacquered Aluminium Library

Gent
Photo © Filip Dujardin
Photo © Filip Dujardin
Photo © Filip Dujardin
Photo © Filip Dujardin
Architectes
Wim Goes Architectuur
Lieu
Gent
Année
2019

Library WGL19 reinterprets a wooden design from 2007 as an aluminium version lacquered in a palette of four different colours.

The search for tension within the colours is close to the attitude of Mark Rothko. Trough reflection one colour merges towards another; the blending colours create openness. The library is developed as a flat pack piece easy to assemble and might be placed horizontally as well as vertically. The piece is available in 10 different colour combinations.

Projets liés

  • Projektwettbewerb Campus Motel NTB
    FELIX PARTNER Architektur und Design
  • Volksschule Maria Grün
    BERKTOLD WEBER Architekten
  • Stereokitchen
    Paul Kaloustian Architect
  • Cyprus New Museum
    Paul Kaloustian Architect
  • Bürobegrünung ERZ Entsorgung + Recycling, Zürich
    Hydroplant

Magazine

Autres projets de Wim Goes Architectuur

Project L
Flanders
Jan Hoet Square
Gent
Barn D-M
Wortegem-Petegem
Yohji Yamamoto flagship store
Antwerpen
Refuge
Flanders
Galerie Johann König
Berlin, Allemagne