Castle ‘de la Motte’

Flanders
写真 © Kristien Daem
写真 © Filip Dujardin
写真 © Filip Dujardin
写真 © Kristien Daem
写真 © Filip Dujardin
写真 © Filip Dujardin
写真 © Filip Dujardin
写真 © Kristien Daem
建築家
Wim Goes Architectuur
場所
Flanders
2017

Three parts form one part: the renovation and extension of a castle, a pavilion attached to a walled orchard and a connecting bridge.

Each one separately and together with the others address the complexity of heritage,
historical context and the interweaving with contemporary yet timeless aspects.

Castle de Motte shares the park with several protected elements. The presence of the mirror pond, historical ice cellar and a partially protected park required a broad strategy. Through deliberation with several parties such as the heritage agency, city planning and landscape architects, the domain received a true revaluation.

関連したプロジェクト

  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG
  • Golf-Park Aarau West
    Husistein & Partner AG

Magazine

Wim Goes Architectuur によるその他のプロジェクト

House T
Flanders
Blue Residence
Flanders
Refuge
Flanders
Project L
Flanders
WGT99, High Table