WGL19, Lacquered Aluminium Library

Gent
写真 © Filip Dujardin
写真 © Filip Dujardin
写真 © Filip Dujardin
写真 © Filip Dujardin
建築家
Wim Goes Architectuur
場所
Gent
2019

Library WGL19 reinterprets a wooden design from 2007 as an aluminium version lacquered in a palette of four different colours.

The search for tension within the colours is close to the attitude of Mark Rothko. Trough reflection one colour merges towards another; the blending colours create openness. The library is developed as a flat pack piece easy to assemble and might be placed horizontally as well as vertically. The piece is available in 10 different colour combinations.

関連したプロジェクト

  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG
  • Golf-Park Aarau West
    Husistein & Partner AG

Magazine

Wim Goes Architectuur によるその他のプロジェクト

House T
Flanders
Blue Residence
Flanders
Refuge
Flanders
Project L
Flanders
WGT99, High Table