HQ CORDEEL

Temse
HQ CORDEEL
Photo © Tim Fisher
HQ CORDEEL
Photo © Tim Fisher
HQ CORDEEL
Photo © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Photo © Limeparts-Drooghmans en Studio PSG
HQ CORDEEL
Photo © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Photo © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Photo © Limeparts-Drooghmans en Studio PSG
HQ CORDEEL
Photo © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Photo © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Photo © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Photo © Limeparts-Drooghmans en Studio PSG
HQ CORDEEL
Photo © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Photo © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Photo © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Photo © Bart Gosselin
HQ CORDEEL
Photo © Bart Gosselin
HQ CORDEEL / under construction
Photo © Binst Architects
HQ CORDEEL / under construction
Photo © Binst Architects
HQ CORDEEL / under construction
Photo © Binst Architects
HQ CORDEEL / under construction
Photo © Tim Fisher
HQ CORDEEL / under construction
Photo © Binst Architects
Architecten
Binst Architects
Adres
Frank Van Dyckelaan 15, 9140 Temse
Jaar
2019
Kosten
Undisclosed
Verhalen
1-5 Stories
Klant
Cordeel zetel Temse nv
Team
Nick Verbeeck, Evi van Schooneveld
Main contractor
Cordeel zetel Temse nv

OFFICES, INTERIOR
Newly built office villa

There are already four of the Cordeel company’s departmental buildings at the site of the former Boelwerf. These are part of the complete relocation of the company from the Eurolaan to the De Zaat industrial estate.
The new head office was designed as a valuable, new addition to Cordeel’s business premises and provides a view of the entire business site on the one hand and of the centre of Temse and the Scheldt on the other.
The existing dry dock is spanned in width by a steel structure of two double-high trusses with intermediate sleepers. It will be installed on two concrete building volumes that are 73 m apart, and that also contain the entrances to the office, each with two elevators and two staircases.
The 2 office floors, 2,300 m² each, are fully glazed from floor to ceiling and are surrounded by terraces. The structural grid of 3.60 m allows for a flexible layout of the office space, resulting in a mix of landscape offices, meeting rooms and offices for project managers and management. The multipurpose rooms with a spacious adjoining terrace at the southern end of the building offer a fantastic panoramic view of the surroundings.

Gerelateerde projecten

  • Centillion Sofia
    DIN A4 Architektur
  • Joe and Rika Mansueto Library
    L-Plan Lighting Design
  • Terra Mineralia, Schloß Freudenstein
    L-Plan Lighting Design
  • シャングリ・ラホテル東京
    ワークテクト
  • 日本平ホテル
    ワークテクト

Magazine

Andere projecten van Binst Architects

Havenpaviljoen
Antwerpen
De Boschkens - Geluidswalwoningen
Goirle, Nederland
Kantoren Infrax West
Torhout
HQ NIKO
Sint-Niklaas
Artevelde
Gent
Luxury Apartments Pothoofd
Deventer, Nederland