Jeruzalem

Brussels
Photo © André Nullens
 
 
Photo © André Nullens
 
 
Photo © André Nullens
 
 
Photo © André Nullens
 
 
Photo © André Nullens
 
 
Photo © André Nullens
 
 
Photo © André Nullens
 
 
Photo © André Nullens
 
 
Architecten
BOB361 architects
Year
2005-2010

6 apartments on top of the parking space of a Colruyt store.

A delivery zone and an existing parking of Colruyt on the groundfloor define the internal circulation of the building and the organisation of the apartments. To create a continuity in the urbanistic context, elevations, volumetrie and materials are similar with the future corner building. All the apartments have deep and double-high terraces. This promotes the privacy in the busy street and provides the deep exterior rooms with more light. The volumes on the upper floor are delimited with polycarbonate-panels that let light through without having a view on and by the neighbors.

Client
RenovaS asbl
Team
Goedele Desmet, Ivo Vanhamme, Annelies Augustyns, Jean-Michel Culas
Engineering
Greisch
Engineering
Eco Safe