Poissonniers

Brussel
Picture © Nathalie Van Eygen
Picture © Nathalie Van Eygen
Picture © Nathalie Van Eygen
Picture © Nathalie Van Eygen
Picture © Nathalie Van Eygen
Picture © Nathalie Van Eygen
Visualization © DDS+
Visualization © DDS+
Architecten
DDS+
Locatie
1000 Brussel
Jaar
2019

Located in the rue des Poissonniers, in the center of Brussels, an office building from the 1930's, which has kept most of its original characteristics and materials (parquet floors and marquetry, walls, ceilings, light fixtures, doors and locks...), has been renovated. The heritage interest of the building required both a light renovation, and restoration work, outside the usual standards. The project respects current compliance standards while preserving the comfort and quality of the spaces, which are transformed into extremely flexible, high-standard office and coworking spaces.

Gerelateerde projecten

  • Lifestyle Finland
    Lien Tran Interior Design
  • The Wellness Loft
    Lien Tran Interior Design
  • AESOP SHINJUKU
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Gallery COMMON
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • RESTAURANT ON THE SEA
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO

Magazine

Andere projecten van DDS+

P+R Ceria - Coovi
Anderlecht
The Mint
Brussels
Youth Village Farm Lab
Milan, Italië
Îlot Sacré
Bruxelles
Leuze Prison
Leuze-en-Hainaut