URBAN BLOCK

Bruxelles
Arquitectos
Claisse Architectures

In the premises of a former garage dating from the 1920s, the aim was to create office spaces offering an interesting spatiatility and bringing out the existing zenith lighting. A central area has been created, propitious to landscaped offices, while the secondary functions are aligned on the periphery, serving as the transition with the management offices and meeting rooms. The construction of the underground car parks has given rise to the reorganisation of the block and the creation of a water feature.

Projetos relacionados

  • Umnutzung Schuhfabrik in 14 Wohnungen Winterthur ZH
    Graf Biscioni Architekten
  • Moritz M-store
    External Reference
  • Jané Winestore
    External Reference
  • Jiu Ke Shu Future Arts Center
    iGuzzini
  • Casa CCFF
    INGENI

Revista

Outros projetos por Claisse Architectures

LIVE BOX
Bruxelles
SKYLIGHT IN WOOD FOR A CAR PARK
Fleurus
ZEN ROOM
Leuven
MONOLITH
Bruxelles