照片 © Stefanie Faveere
照片 © Stefanie Faveere
照片 © Stefanie Faveere
照片 © Stefanie Faveere
照片 © Stefanie Faveere
照片 © Stefanie Faveere
照片 © Stefanie Faveere
图纸 © Enplus Architecten
图纸 © Enplus Architecten
图纸 © Enplus Architecten

House NEL

 回到项目列表
位置
Lochristi
年份
2013
费用
未公开
楼层
1-5层

Villa NEL has very large en open living areas, where everyone can still find their own space. Each room has its own outdoor space linked to it.

The smooth white walls close off the house from the surrounding parcels. Yet, there is an openness with the void at the entrance, where a water feature penetrates the volume. In the morning sunlight reflects on the water and we see a play of light on the inside.

A massive window on the first floor lightens up the living spaces and delivers a great view from the play-duplex.

Behind the long facade is an enclosed swimming pool. The large southern window of the living room to the pool gets shade by the overhanging first floor.

以下出品方的其他项目 Enplus Architecten

House ROY
Geraardsbergen
House SPR
Lochristi
Concrete Factory Van den Hende
Lochristi
Eskimo Fabriek
Ghent
Collective Housing Vesalius
Gent
House VCC
Sint-Denijs-Westrem