Castle ‘de la Motte’

Flanders
照片 © Kristien Daem
照片 © Filip Dujardin
照片 © Filip Dujardin
照片 © Kristien Daem
照片 © Filip Dujardin
照片 © Filip Dujardin
照片 © Filip Dujardin
照片 © Kristien Daem
建筑师
Wim Goes Architectuur
位置
Flanders
年份
2017

Three parts form one part: the renovation and extension of a castle, a pavilion attached to a walled orchard and a connecting bridge.

Each one separately and together with the others address the complexity of heritage,
historical context and the interweaving with contemporary yet timeless aspects.

Castle de Motte shares the park with several protected elements. The presence of the mirror pond, historical ice cellar and a partially protected park required a broad strategy. Through deliberation with several parties such as the heritage agency, city planning and landscape architects, the domain received a true revaluation.

相关项目

  • Lifestyle Finland
    Lien Tran Interior Design
  • The Wellness Loft
    Lien Tran Interior Design
  • AESOP SHINJUKU
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Gallery COMMON
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • RESTAURANT ON THE SEA
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO

杂志

以下出品方的其他项目 Wim Goes Architectuur

House T
Flanders
Blue Residence
Flanders
Refuge
Flanders
Project L
Flanders
WGT99, High Table