House Gepo

Wijgmaal
照片 © Tom Janssens
照片 © Tom Janssens
照片 © Tom Janssens
照片 © Tom Janssens
照片 © Tom Janssens
照片 © Tom Janssens
建筑师
OYO Architects
位置
Wijgmaal
年份
2012

This OYO story takes you to Wijgmaal, where a single family house is conceived as a place without boundaries. Due to the use of steel structure, you will experience the plan as open. The garden is the living room, the small lake the bathroom. The kitchen you’ll find next door. OYO chose for a minimalistic approach, omitting fancy details. There is no need of ornament. This and others choices result in a low budget home that sticks perfectly to the basic idea of living, functioning very open minded. Every room in this house is connected and ready to absorb the creativity of its residents.

相关项目

  • Centillion Sofia
    DIN A4 Architektur
  • Joe and Rika Mansueto Library
    L-Plan Lighting Design
  • Terra Mineralia, Schloß Freudenstein
    L-Plan Lighting Design
  • シャングリ・ラホテル東京
    ワークテクト
  • 日本平ホテル
    ワークテクト

杂志

以下出品方的其他项目 OYO Architects

House Pibo
Maldegem
House Mige
House Lewi
Housing Sleepstraat
Ghent
House Cliv
House Guve