House Wiva

Herent
建筑师
OYO Architects
位置
Herent
年份
2009

This OYO story takes you to Herent, where the extension of a private residence captures its surroundings. The inhabitants wanted an extension that was flexible enough to be transformed in time to a separate unite with its own bed- and bathroom. OYO emphasized the contrast between the new shape and the old volume, which used to be an post office. You can see the concrete floating above the garden. From the point of view of the residents, the extension creates exciting views from the new living room. The two volumes are connected with a light wooden footbridge that functions as entrance but also clarifies the different volumes.

相关项目

  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • 海口美舍河生态修复工程
    土人设计
  • 重庆市潼南大佛寺湿地公园
    土人设计
  • 六盘水明湖湿地公园
    土人设计

杂志

以下出品方的其他项目 OYO Architects

House Pibo
Maldegem
House Mige
Guggenheim Museum
Helsinki, Finland
House Lewi
Housing Sleepstraat
Ghent
House Gepo
Wijgmaal