MONOLITH

Bruxelles
建筑师
Claisse Architectures

Patrician house undergoes serious contemporary refurbishing. A vertical monolith in brushed aluminium has been placed parallel to the old staircase. It unites the various levels and houses a lift and technical rooms. The front façade has been restored. The back façade which was in bad condition has been demolished and replaced by a concrete wall. The large bay windows which open out onto a courtyard with fountain lead to the caretaker’s house which has been completely rebuilt.

相关项目

  • Centillion Sofia
    DIN A4 Architektur
  • Joe and Rika Mansueto Library
    L-Plan Lighting Design
  • Terra Mineralia, Schloß Freudenstein
    L-Plan Lighting Design
  • シャングリ・ラホテル東京
    ワークテクト
  • 日本平ホテル
    ワークテクト

杂志

以下出品方的其他项目 Claisse Architectures

LIVE BOX
Bruxelles
SKYLIGHT IN WOOD FOR A CAR PARK
Fleurus
ZEN ROOM
Leuven
URBAN BLOCK
Bruxelles