Social housing Eeklo

Eeklo
照片 © atelier tom vanhee
照片 © atelier tom vanhee
照片 © atelier tom vanhee
照片 © atelier tom vanhee
照片 © atelier tom vanhee
照片 © atelier tom vanhee
照片 © atelier tom vanhee
照片 © atelier tom vanhee
照片 © atelier tom vanhee
照片 © atelier tom vanhee
建筑师
atelier tom vanhee
年份
2016
费用
100万 - 1亿
楼层
1-5层

The project is part of the social neighbourhood Boelare - Blommekens. The extension consists of a three storey building with multi-family apartments in front of twelve additional individual houses. These individual houses are secluded by a private garden wall that strengthens the urban character of the neighbourhood. The three storey building is situated at the street. An opening in the building forms the entrance to the back area. The transition from the street to the residential neighbourhood occurs gradually, thanks to the open façade, integrating the open gallery and centrally located external staircase. The façade both provides privacy for the residents and ensures the continuity of the surrounding street facades. The two-storey high façade connects with the scale of the streetscape in the Blommekens. 

相关项目

  • 3MFH Oberchärns
    Lengacher Emmenegger Partner
  • Haus in Inchigeelagh
    Markus Schietsch Architekten
  • Centre hospitalier 'Klinikum am Wörthersee'
    Dietmar Feichtinger Architectes
  • Passerelle Simone-de-Beauvoir
    Dietmar Feichtinger Architectes
  • Université Krems
    Dietmar Feichtinger Architectes

杂志

以下出品方的其他项目 atelier tom vanhee

House Varsenare
Varsenare
Recording studio Gentbrugge
Ghent
House Vilvoorde
Vilvoorde
House Brussel
Brussel Sint-Gillis
Community centre Westvleteren
Vleteren
Community centre Woesten
Vleteren