WGL19, Lacquered Aluminium Library

Gent
照片 © Filip Dujardin
照片 © Filip Dujardin
照片 © Filip Dujardin
照片 © Filip Dujardin
建筑师
Wim Goes Architectuur
位置
Gent
年份
2019

Library WGL19 reinterprets a wooden design from 2007 as an aluminium version lacquered in a palette of four different colours.

The search for tension within the colours is close to the attitude of Mark Rothko. Trough reflection one colour merges towards another; the blending colours create openness. The library is developed as a flat pack piece easy to assemble and might be placed horizontally as well as vertically. The piece is available in 10 different colour combinations.

相关项目

  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG
  • Golf-Park Aarau West
    Husistein & Partner AG

杂志

以下出品方的其他项目 Wim Goes Architectuur

House T
Flanders
Blue Residence
Flanders
Refuge
Flanders
Project L
Flanders
WGT99, High Table