City Hall

Jabbeke
Architects
OYO Architects
Any
2016

On this specific site there is not only interaction between different people, but also between the existing building and the new extension.
The approach of this project considers the relationships between the residents and the government, both formal and personal, and aims to clearly facilitate them. In this way we get a clear and readable architecture that is more than just a purely formal building in itself.

This is also reflected in the fact that all programme components are linked together along a public central route through the building. Along this public backbone, all the back-office and administrative areas are linked, creating spontaneous social interaction and a large interface between the various users of the building.

More info, images and plans on https://www.oyo.eu/work/cityhall-jabbeke

Projectes relacionats

  • Eissporthalle Davos
    Walter Bieler AG
  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • Turning Gray into Green : Meishe River Greenway and Fengxiang Park, Haikou,China
    Turenscape
  • Tongnan Dafosi Wetland Park
    Turenscape

Revista

Altres projectes per OYO Architects

House Pibo
Maldegem
House Mige
Guggenheim Museum
Helsinki, Finland
House Lewi
Housing Sleepstraat
Ghent
House Gepo
Wijgmaal