House Gentbrugge

Ghent
照片 © Filip Dujardin
照片 © Filip Dujardin
照片 © Filip Dujardin
照片 © Filip Dujardin
照片 © Filip Dujardin
照片 © Filip Dujardin
照片 © Filip Dujardin
建筑师
atelier tom vanhee
位置
Ghent
年份
2012
费用
10万 - 100万
楼层
1-5层

The rear structure of the terraced house was in poor condition. We replaced the structure with a new beam-shaped residential volume. A well-chosen composition of wooden windows and skylights provide the dwelling with light, sun and views. An underground storage enables us to create an open space which contains the living, cooking and dining activities. Furniture pieces subtly structure the layout of the residential volume. The strict rhythm of the windows on the upper floors in the front façade is continued on the ground floor. The shift of one window refers to the composition of windows in the new rear construction. 

相关项目

  • 3MFH Oberchärns
    Lengacher Emmenegger Partner
  • Haus in Inchigeelagh
    Markus Schietsch Architekten
  • Centre hospitalier 'Klinikum am Wörthersee'
    Dietmar Feichtinger Architectes
  • Passerelle Simone-de-Beauvoir
    Dietmar Feichtinger Architectes
  • Université Krems
    Dietmar Feichtinger Architectes

杂志

以下出品方的其他项目 atelier tom vanhee

Social housing Eeklo
Eeklo
House Varsenare
Varsenare
Recording studio Gentbrugge
Ghent
House Vilvoorde
Vilvoorde
House Brussel
Brussel Sint-Gillis
Community centre Westvleteren
Vleteren