House Pibo

Maldegem
照片 © Cafeine
照片 © Cafeine
照片 © Cafeine
照片 © Cafeine
建筑师
OYO Architects
位置
Maldegem
年份
2015

This family house designed by OYO is the result of a close collaboration between client and architect. OYO was given carte blanche, which opened the possibility to focus on an ecological and compact building from the start. Unlike most single family houses in Belgium OYO started with the idea of positioning the living rooms on top of the bedrooms. In a house composed with split-levels it was important to establish cross relations between the spaces and natural lighting conditions throughout all spaces.

More info, interior images and plans on https://www.oyo.eu/work/house-pibo

相关项目

  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • 海口美舍河生态修复工程
    土人设计
  • 重庆市潼南大佛寺湿地公园
    土人设计
  • 六盘水明湖湿地公园
    土人设计

杂志

以下出品方的其他项目 OYO Architects

House Mige
Guggenheim Museum
Helsinki, Finland
House Lewi
Housing Sleepstraat
Ghent
House Gepo
Wijgmaal
House Cliv