A&G · Complete Renovation

Brussels
© Olaf Becker Nicola Riva
© Olaf Becker Nicola Riva
© Olaf Becker Nicola Riva
© Olaf Becker Nicola Riva
© Olaf Becker Nicola Riva
© Olaf Becker Nicola Riva
© Olaf Becker Nicola Riva
© Olaf Becker Nicola Riva
© Olaf Becker Nicola Riva
© Olaf Becker Nicola Riva
© Olaf Becker Nicola Riva
© Olaf Becker Nicola Riva
Interieurarchitecten
sophiegreen
Locatie
Brussels
Jaar
2017
Klant
Private

Complete renovation and refurbishment of a 19th Century house in Brussels, Belgium. The clients - a family with children - wanted the design to reflect their passion for colours, light and space. Black and white graphic pattern tiling was added throughout the ground floor level, with sliding and glass doors maximising the natural light and available space. In the kitchen a custom picture window/bench brings the outdoors - indoors. Colour is used innovatively with a dark paint bringing focus to the original feature staircase while on the upper level bright painted floors create contrast between rooms. In the bathroom a new double walk-in shower and black herringbone tiling transforms the space.

180 m²

Gerelateerde projecten

  • Shanghai Suhe MixC World
    KOKAISTUDIOS
  • Welcome to the Stage!
    Kjellander Sjöberg
  • Hovering Kan-Too – Great Bay Area Center Showroom
    Wutopia Lab
  • Stockwell-Rodríguez Residence
    Belmont Freeman Architects
  • Haunsbergstraße | 1. Preis
    Architektinnen Schremmer.Jell ZT GmbH

Magazine

Andere projecten van sophiegreen

Jetbrains HQ Offices
Munich, Duitsland
Haptic Cognitivity · Domotex
Hannover, Duitsland
Boreal Working Space
Brussels
1900s Property House Renovation
Munich , Duitsland
Dadec Apartment Renovation
Brussels