照片 © Tim Van De Velde
照片 © Damiaan Vanhoutte
照片 © Tim Van De Velde
照片 © Tim Van De Velde
照片 © Tim Van De Velde
照片 © Joost Vanhove
照片 © Tim Van De Velde
照片 © Tim Van De Velde

Enjoy Concrete HQ

 回到项目列表
位置
Vaartstraat 36, 8630 Veurne
年份
2013

The new headquarters for Enjoy Concrete are a showcase for its products, constructed entirely out of prefabricated concrete elements. Its facades are concrete slabs of 6 by 3 meters and all windows share these same proportions.

The industrial building is mainly a hall for production and storage, but also contains the office spaces. A cantilevered volume containing the meeting room is located at the top corner of the building. The facade is further characterized by printing a stylized image of the beautiful treeline along the canal “Damse Vaart” on the prefab slabs through the application of the Graphic Concrete procedure. This creates an interesting interaction between the building and its surroundings, as the building reflects the nature across the street and canal.

以下出品方的其他项目 Govaert & Vanhoutte architects

Residence DBK
Knokke
Golden Ratio
Ghent
Kazematten
Ypres
Fort Napoleon
Oostende
Rob Systems