Poissonniers

Brussel
Immagine © Nathalie Van Eygen
Immagine © Nathalie Van Eygen
Immagine © Nathalie Van Eygen
Immagine © Nathalie Van Eygen
Immagine © Nathalie Van Eygen
Immagine © Nathalie Van Eygen
Visualizzazione © DDS+
Visualizzazione © DDS+
Architetti
DDS+
Sede
1000 Brussel
Anno
2019

Located in the rue des Poissonniers, in the center of Brussels, an office building from the 1930's, which has kept most of its original characteristics and materials (parquet floors and marquetry, walls, ceilings, light fixtures, doors and locks...), has been renovated. The heritage interest of the building required both a light renovation, and restoration work, outside the usual standards. The project respects current compliance standards while preserving the comfort and quality of the spaces, which are transformed into extremely flexible, high-standard office and coworking spaces.

Progetti collegati

  • Casa Malussi
    Iseppi AG
  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG

Rivista

Altri progetti di DDS+

P+R Ceria - Coovi
Anderlecht
The Mint
Brussels
Youth Village Farm Lab
Milan, Italia
Îlot Sacré
Brussels
Leuze Prison
Leuze-en-Hainaut