Dethy Studio Workplace

Brussels
© Becker Lacour
© Becker Lacour
© Becker Lacour
© Becker Lacour
© Becker Lacour
© Becker Lacour
© Becker Lacour
© Becker Lacour
© Becker Lacour
© Becker Lacour
© Becker Lacour
© Becker Lacour
Interieurarchitecten
sophiegreen
Locatie
Brussels
Jaar
2018

In the vibrant St Gilles District of Brussels - known as 'the village within the city' - sophiegreen discovered this 'sleeping beauty': a REZ commerciale that had been abandoned for four years, but with total renovation (including façade) and space conversion, could make the ideal multipurpose studio/workspace. With the aim of creating both an interior architecture studio - (A built business card and showcase office) and also a vibrant multifunctional space (a "creativity overflow" / alias schaufenster) and adaptable canvas to host installations, exhibitions, collaborations, exclusive events and pop up shops - the 60m² space was completely renovated whilst retaining and enhancing the property's original architectural features.

Gerelateerde projecten

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Magazine

Andere projecten van sophiegreen

Jetbrains HQ Offices
Munich, Duitsland
Haptic Cognitivity · Domotex
Hannover, Duitsland
Boreal Working Space
Brussels
1900s Property House Renovation
Munich , Duitsland
Dadec Apartment Renovation
Brussels