Projecten

Uitgelicht project

SPF:a

Wallis Annenberg Center for the Performing Arts

BOB361 architects

Between 2 Squares

Leuven, 2006-2009

Construction of a building with 40 apartments and commercial spaces. The design finishes the Smets-square and the residual spaces, creat...

BOB361 architects

Addition to an addition

Heverlee, 2000-2006

Addition to an addition. The original double-house was completely silted up because of additions through time. The intervention doubles ...

BOB361 architects

Library Dendermonde

Dendermonde, 2003-2012

Open Oproep 0340: Library, social restaurant and polyvalent hall. A passage is created between the Kerkstraat and the Sas, giving the bu...

BOB361 architects

H2O Lab

Borgerhout, 2001-2004

Open Oproep 1209: A suspension bridge between two quays. The proposed addition is in the first place a link between two buildings, a (su...

BOB361 architects

Office Building VDAB

Sint-Niklaas, 2001-2010

Open Oproep 0107: Symbiosis of an office building and a landscaped garden. The urban integration of the site is defined by the treatment...

BOB361 architects

P.NT2

Brussels, 2003-2005

Renovation towards a habitat-work environment: concrete interventions. Transformation of a former industrial building in Brussels toward...

BOB361 architects

Kanaalpark K3

Vilvoorde, 2009-2012

Town Extension The buildings are modulated to the qualities of the park, the canal and the dynamics of the bridge and the quay. The roof...

BOB361 architects

Jeruzalem

Brussels, 2005-2010

6 apartments on top of the parking space of a Colruyt store. A delivery zone and an existing parking of Colruyt on the groundfloor defin...

BOB361 architects

Heidebergstraat

Leuven, 2000-2005

17 social houses and carports. In response to a very uniform situation, this project includes a homogenous urban morphology and architec...

BOB361 architects

Gate 15

Antwerp, 2010-2014

In the complex urban context of Antwerp a hybrid program was realized, with the integration of a 17th century listed house: student accom...

Serge Ferrari S.A.S.

Port House

Antwerpen, 2016

Schatten für den Diamanten - Mit seinem skulpturellen Design und seiner Höhe von 46 m schon von weitem sichtbar, wurde das Port House im ...

JSWD Architekten

Haus der Europäischen Geschichte

Brüssel, 2017

Das im Mai 2017 eröffnete Museum befindet sich im Leopold Park, also im Herzen des Europäischen Viertels von Brüssel. An diesem Standort ...

Claisse Architectures

URBAN BLOCK

Bruxelles

In the premises of a former garage dating from the 1920s, the aim was to create office spaces offering an interesting spatiatility and br...

Claisse Architectures

MONOLITH

Bruxelles

Patrician house undergoes serious contemporary refurbishing. A vertical monolith in brushed aluminium has been placed parallel to the old...

Claisse Architectures

ZEN ROOM

Leuven

The project  comes from the lack of direct relationship between the outside and the existing living spaces. The concept is to create pure...

Claisse Architectures

SKYLIGHT IN WOOD FOR A CAR PARK

Fleurus

Renovation of a building used as a car park entrance and transformation of the inside of this entrance. The project consists in highlight...

Claisse Architectures

LIVE BOX

Bruxelles

The project consists of two distinct parts, the old and the new. It conserves the original façade on the 1st and 2nd floors, whereby the ...

Atelier MA+P

Modelwijk

Het “Modelwijk” project omvat de opmaak van een masterplan en de renovatie van een sociale woonwijk van ca. duizend w...

Atelier MA+P

Lutgardisschool

Etterbeek

KELLER AG

Villa SeaSide

2015

Die sehr moderne, an einem wunderschönen Wasserkanal gelegene Villa SeaSide in der Nähe der belgischen Stadt Lokeren, erstrahlt...

KELLER AG

House Lokeren

2012

Das belgische Architektenstudio Pascal François Architects hat ein zweistöckiges Haus im ländlichen Belgien entworfen, d...

KELLER AG

Brussels Residence

2011

Das moderne Wohnhaus befindet sich in einzigartiger, eindrucksvoller Lage. Der Bauherr war sofort von der Wohnlage angetan. Flexible Wohn...

KELLER AG

Villa Glasscube

2016

In der Nähe der belgischen Küste, unweit der französischen Grenze, entstand dieses einzigartige Familienidyll, das sich be...

KELLER AG

Casa Bianca

2015

Der zweigeschossige Baukörper gliedert sich durch die klare Formsprache und eine harmonische Farbgebung sanft in die bestehende Topo...

SAMYN and PARTNERS

Head office of AGC Glass Europe

Louvain-la-Neuve, 2014

Landscape approach – The building follows the route of the N4 highway, respecting the natural landforms. The ...

SAMYN and PARTNERS

Brandweerkazerne voor het SRI-Charleroi

Charleroi, 2016

Het project houdt rekening met de eigenschappen van de site en heeft een eenvoudige, hedendaagse, compacte en functionele archite...

atelier tom vanhee

Community centre Woesten

Vleteren , 2011

We were asked to design two community centres in the municipality of Vleteren, Belgium. The old school of Westvleteren and the ol...

atelier tom vanhee

House Gentbrugge

Ghent , 2012

The rear structure of the terraced house was in poor condition. We replaced the structure with a new beam-shaped residential volume. A we...

atelier tom vanhee

House Bruges

Bruges , 2010

The protected building houses a pharmacy and home since the 17th century. The need for more space in the pharmacy demanded an ext...

atelier tom vanhee

House Bruges

Bruges, 2016

Two disused 17th-century houses on a protected brewery site in the centre of Bruges were rebuilt into a family home (with retail ...

atelier tom vanhee

House Brussel

Brussel Sint-Gillis, 2010

This duplex apartment is on the third and fourth floor of an apartment building in the centre of Brussels. Several separate small rooms o...

atelier tom vanhee

House Aartrijke

Aartrijke, 2016

The former farmhouse is situated in an agricultural area. The typology of the existing building was used in a contemporary way to...

atelier tom vanhee

Community centre Westvleteren

Vleteren, 2011

We were asked to design two community centres in the municipality of Vleteren, Belgium. The old school of Westvleteren and the ol...

atelier tom vanhee

House Varsenare

Varsenare , 2002

The building should both be the face of a graphic and photography studio, while discreetly integrating with the structures behind...

atelier tom vanhee

House Vilvoorde

Vilvoorde, 2016

A fire had heavily damaged this terraced house. The client opted for a thorough renovation, according to passive standar...

atelier tom vanhee

Social housing Eeklo

Eeklo, 2016

The project is part of the social neighbourhood Boelare - Blommekens. The extension consists of a three storey building with multi-family...

Pagina 3 of 15 Pagina's